COM FORMAR UN GRUP DE MÚSICA?

Com formar un grup de música? és el reportatge audiovisual resultant del Treball de Recerca de Batxillerat que va realitzar un dels directors del nostre mitjà, en Marc Serrano, durant el curs 2015-16!

Quatre anys després, estrenem en exclusiva aquesta producció que compta amb diverses claus per formar un conjunt musical, explicades a partir de la pròpia experiència de l’autor i d’un seguit d’entrevistes que no us deixaran indiferents. Els Catarres, els Buhos, la Mireia Vives i en Boarja Penalba, AlQuadrat, l’Helena Morén (periodista de la revista Enderrock), en Pinyu Martí, i Footsteps hi diran la seva, mentres que en Marc farà un repàs de la seva estada a K-Liu com a un dels membres fundadors.

Un reportatge idoni per a tots aquells/es que estigueu dessitjant crear un nou projecte musical emergent, o simplement per a aquells/es que us sentiu atrets per aquesta temàtica.

PD: Alguns dels cairons del reportatge són erronis. Així, doncs, on hi posa “Helena Morena, cap de redacció de la revista Enderrock”, hi hauria de posar Helena Morén, periodista d’Enderrock. A la vegada que, allà on posa “Sense Nom Music Band, grup de música sitgetà, de l’estil rock alternatiu”, hauria d’aparèixer Footsteps, grup de música sitgetà (conjunt que, en el moment de la realització de la producció audiovisual, encara no comptava amb nom propi). Disculpeu les molèsties.

Laura Nogueira i Marc Serrano – @avuisona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: