Podcast

El Descobriment Quinzenal d’Avui Sona

Això és el Descobriment Quinzenal d’Avui Sona, un podcast en el qual, cada quinze dies, es presentarà al públic un nou treball o obra musical d’algun dels artistes dels Països Catalans, amb la seva ajuda!

 • Episodi 14 – Portals
  En aquest catorzè episodi tindrem amb nosaltres a l’artista Sergi Sala, més conegut com a Senyor Oca. Ell ens presentarà Portals, el seu nou treball discogràfic publicat sota el segell discogràfic de Guspira Records.
 • Episodi 13 – Nos vemos por la vida
  En aquest tretzè episodi tindrem amb nosaltres a l’artista Marcos Alejandro Fernández, més conegut com “El Kacha”, la meitat del duet que forma juntament amb Helena Bausells: La Risa Bonita. Ell ens presentarà Nos vemos por la vida, l’àlbum de debut d’aquest nou projecte que sorgeix de la necessitat de fer cançons i d’expressar-se a través de la música.
 • Episodi 12 – Olímpica i Primavera
  En aquest dotzè episodi tindrem amb nosaltres a l’artista Xavi de la Iglesia, cantant i líder de Blaumut. Ell ens presentarà Olímpica i Primavera, el darrer treball discogràfic del conjunt.
 • Episodi 11 – Memento
  En aquest onzè episodi tindrem amb nosaltres a l’artista d’Algemesí Yeray Calvo, cantant i líder del conjunt Novembre Elèctric. Ell ens presentarà Memento, el darrer treball discogràfic del conjunt.
 • Episodi 10 – Tres per quatre
  En aquest desè episodi tindrem amb nosaltres a la música vinarossenca Esther Querol, més coneguda com a simplement ESTHER. Ella ens presentarà Tres per quatre, el seu darrer senzill.
 • Episodi 9 – ImPossible
  En aquest novè episodi tindrem amb nosaltres a la música garriguenca Núria Conangla. Una artista polifacètica i multiinstrumentista, que ens presentarà ImPossible, el seu darrer senzill.
 • Episodi 8 – No està bé
  En aquest vuitè episodi tindrem amb nosaltres a l’artista solsonina Gemma Torrecillas, més coneguda com a Gemm Sol. Ella ens explicarà tots els detalls i totes les curiositats de No està bé, el seu àlbum de debut.
 • Episodi 7 – Ficción y Realidad
  En aquest setè episodi, el primer d’aquest 2022,  tindrem amb nosaltres a la Laura Soler, a l’Aleix Fernández, a la Sara Mimó i al Josep Parra, els quatre components que formen part del conjunt Alison Darwin. Ells i elles ens explicaran tot el que s’amaga darrere de Ficción y Realidad, el seu disc de debut.
 • Episodi 6 – Ja s’hi val
  En aquest sisè episodi, el darrer d’aquest 2021, tindrem amb nosaltres al músic Jordi Company, cantant i líder de la formació osonenca Sixtus, qui ens explicarà tots els detalls i totes les curiositats de Ja s’hi val, l’àlbum de debut del septet.
 • Episodi 5 – Gambler B
  En aquest cinquè episodi tindrem amb nosaltres a l’artista santcugatenca Mireia Gómez, més conneguda com a Admire, qui ens explicarà tot el que hi ha darrere de Gambler B, el seu darrer senzill.
 • Episodi 4 – N. S. C. A. L. H.
  En aquest quart episodi tindrem amb nosaltres al músic lleidatà Joan Pons, conegut artísticament com a El Petit de Cal Eril, qui ens explicarà tots els secrets de No Sabràs Com Acabarà La Història, altrament anomenat per les seves inicials N. S. C. A. L. H., el seu vuité àlbum.
 • Episodi 3 – Una Llum Tímida
  En aquest tercer episodi tindrem amb nosaltres a l’Àfrica Alonso i a la Laia Balaguer, del col·lectiu La Cicatriz, que ens explicaran tots els detalls i totes les curiositats d’Una Llum Tímida, la seva primera obra teatral musical.
 • Episodi 2 – Ninot & Friends
  En aquest segon episodi tindrem amb nosaltres a en Marc Casanova, l’Iu Bover i en Víctor Bregante, integrants del grup Ninot, amb qui parlarem sobre el Ninot & Friends, un esdeveniment que el conjunt sitgetà va organitzar, el passat dissabte 23 d’octubre, a la terrassa del chill out Sea You del seu poble d’orígen.
 • Episodi 1 – Un desert de colors
  En aquest primer episodi del Descobriment Quinzenal d’Avui Sona tindrem amb nosaltres al músic mallorquí Antoni Mulet, conegut artísticament com a Amulet, que ens explicarà tots els detalls i curiositats que l’han portat a compondre Un desert de colors, el seu disc de debut.
Sobre nosaltres

Som graduats en Comunicació Audiovisual i especialitzats en periodisme musical. És per això que hem decidit crear aquest portal, on reunir informació d’actualitat, artistes i descobriments del sector musical dels Països Catalans.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS!

A %d bloguers els agrada això: