Marta Shanti – “Avui és ahir”

Estrenem en exclusiva Avui és ahir, el nou senzill i videoclip de la cantautora catalana Marta Shanti

Videoclip d’Avui és ahir de Marta Shanti

Una cançó inèdita, interpretada en format acústic, que formarà part del nou disc que l’artista publicarà el próxim 2023, On comença el camí.

I és que quina millor forma hi ha per interpretar aquesta peça que en format de trio acústic? Aquest fet li aporta una intimitat i una proximitat que fan vibrar el cos, l’ànima i el pensament en un mateix batec, a través d’una sonoritat orgànica, personal i única.

Avui és ahir, doncs, parla del pas del temps, del desgast de les relacions i de la necessitat de cuidar-les dia a dia. Una reflexió, a grans trets, sobre la volatilitat del temps, l’esperança i l’amor, que també remarca la rellevància de com les petites coses són les que mantenen encesa l’espurna que ens dóna vida.

A més, cal remarcar que tant la cançó com el clip han estat enregistrats en un indret molt especial per la cantant: la casa dels seus avis de Montornès del Vallès. Un espai on ha crescut des de ben petita, i amb el qual ara homenatja a la seva família.

Marc Serrano – @avuisona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: