Entrevista a Jaume Busoms: “M’agradaria poder tornar als escenaris ben aviat”

#AvuiSona en Jaume Busoms. El músic es defineix a si mateix com un missatge dins de 9 cançons, on està molt cuidada la lletra i la música. En el seu projecte hi ha espai per tots els estils, per tal d’arribar a tothom: rumba, pop, ska, balades… Als inicis de la teva trajectòria musical, pujavesContinua llegint “Entrevista a Jaume Busoms: “M’agradaria poder tornar als escenaris ben aviat””

Entrevista a Delpuerto: “El rendirse no es buen plan para esta vida”

#AvuiSona Delpuerto, un projecte musical on es fusiona el pop, el rock i l’alternatiu, amb lletres molt sinceres i carregades d’energia i veritats. “Delpuerto vol sonar a Delpuerto“, ens confessa Alberto del Puerto, el compositor que hi ha darrere del projecte. Vas iniciar la teva trajectòria musical sent molt jove, amb només 15 anys. Pocdesprés vas serContinua llegint “Entrevista a Delpuerto: “El rendirse no es buen plan para esta vida””

ENTREVISTA A EL PONY PISADOR: “LLOM, LLUÇ I LLUSTRE”

No calen presentacions. #AvuiSona el Pony Pisador, un grup barceloní de música folk (animada!) que manté l’esperit piratesc de viatjar – en el seu cas, amb la música – mentre s’aprèn. En aquesta entrevista ens endinsem en el seu món creatiu per descobrir que ens presentaran després d’Els nostres amics els esfeníscids (2020). “DE DINERSContinua llegint “ENTREVISTA A EL PONY PISADOR: “LLOM, LLUÇ I LLUSTRE””

ANIMAL Djs: “Tots tenim un animal dintre nostre que hem de deixar sortir”

Bogeria, Animalada i Festa Major. Així descriu Animal Djs en Pau, el nostre entrevistat d’avui. Tot i que diuen sentir-se més identificats com a punxa discos que com a DJs, presenten uns shows plens de música i disbauxa per dinamitzar les nits de Festa Major Quan va sorgir aquest projecte? Com va ser? Vam començar fa vuitContinua llegint “ANIMAL Djs: “Tots tenim un animal dintre nostre que hem de deixar sortir””

IGLÚ: “És el nostre espai, on podem ser com volem”

#AvuiSona Iglú, un conjunt musical nascut a Barcelona arran del Festival Brot, el passat 2018. En les seves cançons es presenta tot un univers interior altament desenvolupat, amb un so difícil de definir, del qual s’en destaca la forta presència de les guitarres. Es mouen entre l’indie, el pop i el rock, introduint, de tantContinua llegint “IGLÚ: “És el nostre espai, on podem ser com volem””

PREMIS ENDERROCK 2020

Ahir a la nit a l’auditori de Girona es van entregar els Premis Enderrock, un dels guardons més destacats de la indústria musical als Països Catalans, entregats per la revista de referència dintre del sector. Una 22a edició sota la reivindicació del ‘2 per cent per la cultura‘, eslògan inclòs al cartell del dissenyador gràfic Manuel Cuyàs. La gala va estar conduïda pels actors Rafel Faixedas i Carles Xuriguera,Continua llegint “PREMIS ENDERROCK 2020”

FINS QUE VALGUI LA PENA VIURE, VALDRÀ LA PENA EL TINGLADU!

Fins que valgui la pena viure. Aquesta consigna revolucionaria xilena és el lema de la 13a edició del Tingladu. Enguany se celebrarà els 23, 24, 25 i 26 de Juliol a la plaça 1 d’Octubre de Vilanova i la Geltrú. La capital garrafenca ha sigut sempre un punt clau del festival i es allà, alContinua llegint “FINS QUE VALGUI LA PENA VIURE, VALDRÀ LA PENA EL TINGLADU!”

EI PIM PAM PUM : PORTO BELLO I CAP AMUNT!

No els fa por que els reconeguin només com “els de la cançó dels castellers” però el cert és que Porto Bello és molt més i així ho demostra la seva trajectòria, de la que parlarem avui a la secció d’ El Personatge de la setmana. El grup va ser fundat pels germans Blàzquez deContinua llegint “EI PIM PAM PUM : PORTO BELLO I CAP AMUNT!”

PREMIS GAUDÍ: GUARDONS A LA MÚSICA QUE VEIEM EN LA PANTALLA GRAN

Des del naixement del setè art, el cinema i la música han anat fortament units. No s’ha d’oblidar que des del seu sorgiment, a finals del segle XIX, les pel·lícules es visualitzaven amb una música que sonava alhora. La música tenia una funció secundària però fonamental; a vegades, complementava allò que es veia en pantallaContinua llegint “PREMIS GAUDÍ: GUARDONS A LA MÚSICA QUE VEIEM EN LA PANTALLA GRAN”

EL PETIT PRÍNCEP: COM SER ADULT SEGUINT SENT UN NEN

“I que tots tenim un petit príncep a dinsNomés cal voler-lo sentir” El llibre El petit príncep de Antoine de Saint-Exupéry es va convertir en un dels llibres de referència fa ja anys. La història d’un aviador que, perdut en el desert, coneix a un petit príncep que li narra el seu viatge per set planetes diferentsContinua llegint “EL PETIT PRÍNCEP: COM SER ADULT SEGUINT SENT UN NEN”